Различни бар столове

Бар столовете, които предлагаме са следните модели: “Marko”, “Jola”, “Venus”, “Tiziano”, “Cafe VII” и “Zeta”.

Най популярния от всички бар столове е стол “Jola”, това е така вероятно и заради по-ниската му цена, следващия по популярност е бар стола “Zeta”. Бар стол “Zeta” вероятно е най-разпространения по заведенията, вероятно затова е и толкова търсен. И двата модела са столове тръбни бар столове. Те са търсени предимно за магазини, заведения и частни офис кухни, където има кътове за почивка.

Дървените бар столове са търсени предимно от частни лица. При тях може да персонализира фасона на стола до много по-голяма степен, има възможност за избор както на тапицерията на стола, така и на цвета на дървената конструкция.

Ако търсите бар стол за заведение, може да помислите какъв вид седалка е по-разумно да закупите. Ако закупите бар стол и седалката е тапицирана в еко кожа, то по такъв начин ще комбинирате по-лесно цветовете в заведението, но ще трябва да отделите повече време за поддръжка и подновяване на кожата, докато ако изберете дървена седалка за вашия бар стол, то по този начин до голяма степен ще си решите проблемите с подновяването на кожата през определен период.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>