Продажба и доставка

Продажба на различни модели столове по каталог. Предлагаме над 300 разновидности на столове в комбинация на черна боя, хромирана конструкция или прикачени дървени декоративни елементи. Дамаските използвани за столовете са от различни класове, но винаги винаги качествени и здрави. Може да изберете вашите столове в комбинация от различни по плътност, материя и плетка дамаска, да бъдат във висококачествена еко или естествена кожа, както и в комбинация дамаска тип мрежа.

Всички предлагани от нас президентски столове са с здрави механизми, амортисьори и кръстачки. Ние ще Ви препоръчаме според вашите желания и очаквани правилния президентски стол, защото в зависимост от проектираните извивки, те могат да бъдат по-удобни за релакс или по-интензивна работа.

Предлагаме различни видове работни столове, от такива за малки производства за които е необходимо здрав стол за кратковременно стоене, до такива при които се прекарва повече от 8 работни часа на ден.

Посетителските и конферентни столове, които предлагаме покриват всички класове обзавеждане. При нас може да намерите посетителски столове, посетителски столове с конферентни масички, посетителски столове за конферентни зали, посетителски столове за обществени пространства, за заседателни маси или към директорски кабинети.

Плащането може да бъде извършено в брой при доставка или авансово по банка.

Доставката за София е безплатна, извън София е по предварителна уговорка и може да бъде извършена както куриер, така и с наш транспорт.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>