Какви бар столове предлагаме

Предлагаме бар столове произведени в страни от европейския съюз и Украйна. Столовете са качествени и малко по-скъпи от китайските, но смятаме, че разликата в цената се изплаща като първоначална визия и дълготрайност. Един от най-видимите проблеми на евтините хромирани конструкции са бързото излизане на ръжда на повърхността поради не достатъчно добрата антикорозионна защита и прекалено тънкия слой на хромиране. Друг възможен проблем е, при бар столове със седалка тапицирана е еко кожа, ако кожата не е достатъчно качествена и устойчива в много кратко време ще започне да се нацепва и люпи. Като цяло тези две притеснения ни възпират да продаваме много евтини столове и при нас няма да откриете такива.

Освен евтини бар столове ви предлагаме и дизайнерски бар столове по каталог, а също може да ви предложим и изработка на бар столове от български производител по ваш проект.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>