Италиански дизайн на трапезни столове

Трудно се намират подходящите столове и маси за трапезарията. Ние ще ви предложим български трапезни столове произведени от реномиран производител по италиански дизайн, столовете са произведени от фирма „Никром“ и са по модел на италианската фирма „Emmei“, която към момента е нейна марка.

Решихме да предложим именно тези трапезни столове, защото със сигурност ще бъдат изработен с перфектен детайл и със своя избор на материали и дизайн, няма да бъдат демоде, а ще подчертават модерния стил на вашия дом. Възможно е да намерите евтини реплики на тези столове или близки по дизайн модели, но освен цената е важно и как изглежда един такъв стол, защото закупуването на столове или каквато и да е друга стока през интернет е обвързано със снимките и доверието, което трябва да бъде оправдано от търговеца поставил тези снимки.

Няма да бъде коректно да давам конкретен пример с трапезни столове продавани с перфектни снимки, а в действителност столовете да имат редица проблеми. Затова ще прикача отделни елементи от столовете, които съм снимал и ще кажа, че те са произведени в Китай и крайната цена на един стол спрямо този произведен в България не е по-ниска с повече от 20%, като цени са в диапазона от около 150 лв. Като проблеми в снимките може да забележите изначално наранена кожа, заварка, която не е изгладена, а е боядисана с бронзова боя, както и по самия хром могат да се забележат кръгчета с различен цвят.

 

Вярвам, че всеки може да стигне сам до отговора, дали не е по-добре да изчака с покупката и да си вземе малко по-скъпите трапезни столове или да намери начин за разсрочено плащане спрямо това да си вземе столове с леки забележки и в продължение на няколко години да бъде провокирам от леките забележки имащи всички по-евтини столове за трапезарията.

Ние искаме да наклоним още малко везните в избора, който е по-логичен за нас и ако се представите, че сте разбрали за тези столове от СТОЛОВЕ.БГ или ни се обадите на нас, ние ще ви направим допълнителен подарък и заявяваме готовността, ако нашите колеги не могат да изпълнят доставката в удобен за вас ден и час, то ние да поемем този ангажимент.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>