Ергономични офис столове

Изборът на подходящ офис стол при ново обзавеждане е предизвикателство за което трябва да помисли и вземе решение в правилна посока.

При обзавеждане с мебели от среден ценови клас един от най-добрите избори на практичен стол е моделът „Offix ergo“ препоръчван многократно от „ОфисМебели.бг“ заради своите прекрасни параметри. Той е първия от столовете с новия механизъм тип „IBRA“ и стандартно е с по-качествена дамаска, която се произвежда в много различни цветове. Ето и как изглежда самият стол от различни страни.

Офикс ерго
Офис столове подходящи както за офиса, така и за дома

Този механизъм тип „IBRA“ е характерен за новите работни офис столове съчетаващ удобствата на люлеещ механизъм и промяната на ъгъл между седалка и облегалка тека необходим за изграждането на удобно работно място. Новото при него е възможността да се променя ъгъла на седалката спрямо пода, така тялото може да заеме както по изправена позиция – характерна за активна работа, така и леко излегната позиция в моменти на почивка. Тази промяна на ъгъла става 2:1 на облегалка спрямо седалка.

Размерите на седалката са 49 см ширина и 46 см дълбочина, като има възможност за регулиране на широчината на пространството за седалката с помощта на подлакътниците. Облегалката е с височина 58 см, като има възможност за регулиране по височина  е рамките на 8см. Друг характерен елемент за стола е по-широката кръстачка изработена от здрава еластична пластмаса, която не се чупи лесно и е проектирана да се използва от хора с тегло до 120 кг.

Трябва да се знае, че този офис стол е с фиксирани подлакътници, което значи, че няма да може да влиза под плота на бюрото, това в случай, че сте свикнали на модели с регулируеми подлакътници. Естествено, може да бъде поръчан регулируеми подлакътници, но трябва да се изчака доставка, която обикновено е в рамките на около един месец.

What do you think?

Note: Your email address will not be published

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>